Den beste shoppingen i London

Det er noen som følger trendene, også er det noen som setter dem. London er definitivt en by som setter trender. Sammen med motehovedsteder som Paris, Tokyo, Milano og New York, er London en av byene moteskapere søker til når de skal vise fra kolleksjonene sine. London Fashion Week er en av moteverdenens største arrangement, og i fjor deltok mer enn 5000 innkjøpere og pressefolk på dette spektakulære arrangementet. Moteuka omsatte for utrolige 100 millioner pund, og alle disse fantastiske klærne er nå å finne i et utvalg av Londons aller mest trendy butikker.

Bond Street – shop som de rike og berømte

Har du penger, er det bare én gate som gjelder; Bon Street. Her ligger de eksklusive designerbutikkene på rekke og rad, og det er bare å ta for seg av alt det vakre designverdenen har å by på. Gucci, Ralph Lauren, Hugo Boss, Prada, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior og Mulberry holer alle til i den to kilometer lange handlegaten som har vært tumleplass for de rike og berømte siden 1800-tallet.

Er du på jakt etter kunst, har både Sothebys og Spencer House gallerier i Bond Street, og hvis det er smykker som står øverst på ønskelisten kan du jo ta turen innom Rolex, De Beers eller Tiffany.

Camden

Markedet i fargerike og fantastiske Camden er Bond Streets rake motsetning. Her er det ingenting som er snobbete. Områdets unge appell, morsomme butikker og fantastiske mat tiltrekker seg mer enn 300 000 besøkene hver eneste helg. Camden er stedet for alle som er på jakt etter det som er litt annerledes. Som elsker gatemote og som ikke er redd for å skille seg litt ut. Og er du glad i sko, kommer du til å elske Camden.

Oxford Street

Alle som har vært i London har hørt om Oxford Street. Gaten som strekker seg fra Hyde Park frem til Tottenham Court Road er kanskje Europas mest berømte handlegate. Hvert eneste år legger millioner av turister turen innom gaten som er både elsket og hatet. Her finner du butikker tilpasset de fleste lommebøker, humør og ønsker. Urban Outfitters, Nike, TopShop, Zara, River Island, La Senza og H&M holder alle til i Oxford Street.

Harrods

Det er nesten umulig å besøke London uten å avlegge Harrods en visitt. Dette fantastiske kjøpesenteret i Knightsbridge er for en institusjon å regne, og de har sørget for å tilfredsstille Londons shoppingbehov i nesten 200 år. Kjøpesenteret er spesielt kjent for sine fantastiske juledekorasjoner, og hvert eneste år flokker skuelystne turister seg utenfor Harrods fantastiske utstillingsvinduer for å få med seg årets juledekorasjoner.